Blair Witch komt eind januari naar Xbox One en PS4

Bloober Team S.A en Koch Media onthullen vandaag de releasedatum voor de fysieke consoleversie van de horrorgame Blair Witch. Deze versie verschijnt op 31 januari 2020 voor PlayStation 4 en Xbox One. De digitale versie is al uit.

Blair Witch is een first-person, verhaalgedreven psychologische horrorgame, gebaseerd op de achtergronden van de Blair Witch-film. Het is 1996. Een jongetje verdwijnt in het Black Hills Forest nabij Burkittsville, Maryland. Als Ellis, een voormalige politieagent met een problematisch verleden, ga je mee op zoek. Maar wat begint als een gewoon onderzoek verandert al snel in een eindeloze nachtmerrie, waarin je wordt geconfronteerd met je angsten en de Blair Witch, een mysterieuze kracht die door het bos spookt…

Je hoeft niet alleen het bos in: je wordt vergezeld door je trouwe viervoeter, Bullet. Je kunt je hond belonen met snoepjes of hem straffen als hij te ver bij je vandaan zwerft. Onthoud wel dat de manier waarop je hem behandelt van invloed is op je verhaal.