Trailer: Top Gun: Maverick

Een jaar voor het vijfentwintigjarig jubileum van Top Gun keert Tom Cruise terug als Maverick in Top Gun: Maverick. In de nieuwe trailer, die vandaag verscheen, is te zien dat hij zijn kunstjes nog lang niet verleerd is.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij  ontwijkt de promoties waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick Bradshaw, oftewel "Goose".

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen inde gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Top Gun: Maverick is geregisseerd door Joseph Kosinski en heeft ook rollen voor Jennifer Connelly, Jon Hamm en Ed Harris. De film is te zien vanaf 16 juli 2020.