Uitslag Heracles Almelo - FC Utrecht

FC Utrecht heeft weer aansluiting gevonden met de subtop in de eredivisie. Na de 0-1 in Groningen boekte Utrecht tegen Heracles de tweede uitzege op rij. In Amelo werd het 1-3 voor FC Utrecht.

In de eerste helft kwam de thuisploeg nog wel met 1-0 voor dankzij een doelpunt van middenvelder Orestis Kiomourtzoglou.

Dat was ook tevens de ruststand, maar in de tweede helft draaide FC Utrecht de wedstrijd om. Bart Ramselaar maakte knap de gelijkmaker na zeven minuten in de tweede helft. Met nog twintig minuten spelen kwam Utrecht via Gyrano Kerk op voorsprong.

Ramselaar maakte diep in de blessuretijd de 1-3, zijn tweede treffer, nadat keeper Janis Blaswich mee was gegaan met een corner voor Heracles.