Treinuitval door stakingen buitenland

Als gevolg van sociale spanningen in Frankrijk bestaat er een reële kans dat het treinverkeer van en naar Parijs in december 2019 zwaar verstoord zal zijn. Aangezien het openbaar vervoer (metro, bus, tram en RER) ook hinder zal ondervinden, wordt het moeilijk om zich te verplaatsen in de Parijse regio.

Gezien deze omstandigheden adviseert de Nederlandse Spoorwegen reizigers die van plan zijn naar of van de Parijse regio te reizen hun reis indien mogelijk uit te stellen. Daarnaast zullen er diverse treinen niet vertrekken. Een volledig overzicht daarvan vind je op de website van NS International.  Mensen die al een ticket geboekt hebben, kunnen dit kosteloos omboeken, of annuleren zonder extra kosten. 

België
Als gevolg van stakingen in België bestaat er een reële kans dat het treinverkeer op donderdag 19 december 2019 zwaar verstoord zal zijn. Gezien deze omstandigheden adviseert de Nederlande Spoorwegen reizigers die van plan zijn naar of van België en Parijs te reizen hun reis indien mogelijk uit te stellen.