Verhalende Career Mode van AO Tennis 2 onthuld

Bigben Interactive en Big Ant Studios presenteren de tweede developer diary over AO Tennis 2. Dit keer gaat het over de Career Mode.

De vernieuwde Career Mode van AO Tennis 2 biedt spelers die een uitdaging zoeken nieuwe perspectieven. Hoewel de prestaties op het veld natuurlijk het belangrijkst zijn, worden spelers ook beloond voor hun gedrag tijdens externe evenementen. Tijdens persconferenties of discussies met je manager, is het belangrijk om goede relaties met de mensen om je heen te onderhouden, omdat je daardoor geliefder wordt bij het publiek en sponsors. Elk evenement waarbij je voor een publiek moet spreken, kan gevolgen hebben voor de ontwikkeling van je carrière, waardoor spelers de vrijheid krijgen hun eigen identiteit op te bouwen.

Via de interface van de Career Mode van AO Tennis 2 kunnen spelers hun persoonlijke profiel bekijken om hun progressiestatus te zien, inclusief de evolutie van hun eigenschappen en fysieke vaardigheden. Al deze elementen zijn van belang om gedurende het seizoen te werken aan een succesvolle carrière. Spelers moeten hun weg vinden door wedstrijden, hun reisschema en trainingssessies, maar ondertussen ook genoeg rust nemen om vermoeidheid en blessures te voorkomen. Een blessure beperkt de prestaties op het veld, terwijl het reizen over de wereld om de tour te volgen vermoeidheid veroorzaakt.

AO Tennis 2 verschijnt op 9 januari 2020 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.