Kaartverkoop jubileumeditie CampZone gestart

CampZone viert in de zomer van 2020 haar 20ste editie. Vanaf 24 juli tot en met 3 augustus kunnen gameliefhebbers van alle leeftijden meedoen aan events zoals zeepvoetbal, Pokémon GO, de Ultimate Allround Gamer competitie en natuurlijk de CampZone Kermis.

De LAN-activiteiten staan centraal tijdens CampZone, maar naast de echte klassiekers staat ook veel nieuws op het programma. Er zijn Tetris- en Teamfight Tactics-competities, een Speedrunner gathering en cosplayers kunnen deelnemen aan de verschillende competities, waaronder de Cosplay World Masters voorronde. Twitch streamers en andere content creators zijn het gehele evenement aanwezig en streamen vanaf de camping en techneuten kunnen aan de slag bij HackZone, de hackerspace van het evenement. Tenslotte verzorgt Rabobank verschillende activiteiten en kan er dankzij SNLR en Juniper Networks op een snel netwerk zowel online als offline gegamed worden.

CampZone vindt plaats van 24 juli tot 3 augustus in Veghel. De voorverkoopprijs van tickets variërt van € 39 tot € 249. Als bezoeker een dag langskomen is ook mogelijk voor € 10.

Campzone 20 jaar jubileum