Negende seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak in aantocht

Vanaf donderdag 2 januari start een nieuwe reeks Mr. Frank Visser doet uitspraak bij SBS6. In de eerste aflevering reizen Mr. Frank Visser en Viktor Brand af naar Amsterdam-Noord waar de ras-Jordanese Sophie in de clinch ligt met haar buurvrouw Ria. Die zou namelijk ’s avonds naar binnen gluren, tegen de ramen kloppen en zelfs hondendrollen in haar tuin gooien.

Ria vindt haar buurvrouw gestoord en wijst alle beschuldigingen van de hand. Ze is druk met de zorg voor haar gehandicapte zus en heeft helemaal geen tijd om te gluren bij de buren. Inmiddels is het een behoorlijke toestand in Noord en heeft Sophie haar buurvrouw op straat uitgescholden. Hoogste tijd dus dat Mr. Frank Visser zich met deze hoofdstedelijke twist bemoeit en de kijvende partijen tot de orde roept.

Presentator Viktor Brand voegt toe: “In het komende seizoen lopen de buren perikelen weer hoog op. Het is altijd weer spannend en een uitdaging om de conflicten tot bedaren te brengen. In de eerste aflevering zien we de heftige burenruzie tussen Ria en Sophie in Amsterdam-Noord. Daar moest snel een oplossing voor komen.” Of de rust in Amsterdam-Noord weer terugkeert is donderdag 2 januari om 21.30 uur te zien op SBS6.

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Viktor brengt de partijen rond de tafel, waarna Mr. Frank Visser tot een rechtvaardig oordeel komt.

Negende seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak in aantocht (Afbeelding: Talpa / Tom Cernelissen)
Negende seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak in aantocht (Afbeelding: Talpa / Tom Cernelissen)