Battle Royale Spellbreak komt naar PS4

Spellbreak is een fantasy battle royale-ervaring met magische gevechten en spellcasting. Spelers kiezen een klasse, maken spectaculaire spreukcombinaties en vechten om de beste battlemage te worden. Spellbreak bevat ook een uitgebreid item- en klassensysteem waarmee spelers de Hollow Lands kunnen domineren.

In Spellbreak kun je door twee verschillende handschoenen te kiezen twee verschillende eigenschappen gebruiken, die je vier actieve gevechtsopties en talloze combinatiemogelijkheden geven. Runes bieden krachtige bewegingen en helpen je vaardigheden om je magische arsenaal af te ronden. De balans tussen snelle bewegingen en tal van skillshot-vaardigheden creëert een op vaardigheden gebaseerd vechtsysteem dat spelers kunnen beheersen.

Er zijn door de vele spreuken van alles mogelijk om te winnen. Gebruik wind om jezelf te lanceren of maak een tornado die je vijanden naar binnen trekt. Steek de tornado vervolgens in brand of elektriseer hem met bliksem om maximale schade te garanderen. Neem een vorsthandschoen om een ijsbaan te leggen die jij en je teamgenoten supersnel over kunnen schaatsen of smelt de ijsbaan van de vijand met een vuurbal. Er zijn tientallen spellcombinaties in Spellbreak.

De game komt uit op pc en nu dus ook PlayStation 4. Er komt begin 2020 een open bèta voor PlayStation 4.