Grote patch voor Hearthstone doorgevoerd

Blizzard heeft een grote patch doorgevoerd voor Hearthstone. Deze patch bereid de game voor op de komst van Descent of Dragons, de nieuwste uitbreiding, maar voert ook balanswijzigingen door voor Battlegrounds en meer.

Aanstaande dinsdag wordt de uitbreiding beschikbaar gemaakt. 135 nieuwe kaarten worden geïntroduceerd en de patch notes verklappen dat er in januari nog eens 35 kaarten bijkomen in een nieuw adventure genaamd Galakrond's Awakening. Verder introdueert de patch de mogelijkheid om Wild Packs met gold te kopen, net als een roterende hero selectie in de shop. Deze wijigingen worden begin volgende week doorgevoerd. Hier vind je dan ook Tyrande als gratis hero en Sylvanas als nieuwe, betaalde Hunter-alternatief.

Voor Battlegrounds zijn er drie nieuwe heroes geïntroduceerd: Sylvanas, Rafaam en Edwin VanCleef. Zij komen, samen met terugkerende heroes Millificent Manastorm en Lich Baz'hial, in plaats van de roterende heroes Patches, Bartendotron, Pyramad, Professor Putricide en Trade Prince Gallywix. Daarnaast zijn King Bagurgle en Floating Watcher geïntroduceerd als nieuwe minions. Alle balanswijzigingen en abilities vind je hier terug.