Neverwinter Nights Enhanced Edition uit op consoles

Neverwinter Nights Enhanced Edition is beschikbaar op consoles. De fysieke editie is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en kost €49,99.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition, de 'Computer RPG of the Year' uit 2002, levert 10 zelfstandige D&D-avonturen met co-op en online multiplayer mogelijkheden. Multiplayer is beschikbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 4 via een patch. Multiplayer voor Xbox One komt vanaf januari 2020 beschikbaar. De basiscampagne keert terug met tal van modules zoals Wyvern Crown of Cormyr en Pirates of the Sword Coast als gratis downloads. Daarnaast zitten de uitbreidingen Shadows of Undrentide en Hordes of the Underdark er ook bij. Met deze content pas je de klasse, vaardigheden en het uiterlijk van je held volledig aan.

Beamdog heeft de titel geüpgraded met native ondersteuning voor hoge-resolutie breedbeeldschermen, de besturing is geoptimaliseerd voor console, nieuwe content, herontworpen UI en UX, bugfixes, balansveranderingen en een bijgewerkteeng ine die de visuele kwaliteit van de game verbetert.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.