NFL: Ravens en 49ers strijden tot laatste seconden in kraker, Patriots onderuit

In de NFL stond zondagavond een heuse kraker op het programma: de Baltimore Ravens ging met een 9-2 record de thuiswedstrijd in tegen de San Francisco 49ers, die zelfs maar één nederlaag en tien zeges hadden staan.

Al snel openden de Niners de score: quarterback Jimmy Garoppolo bediende Deebo Samuel, die een 33-yard touchdown scoorde. De Ravens sloegen echter terug en quarterback Lamar Jackson stelde Mark Andrews in staat te scoren. In het tweede kwart was het Jackson zelf die de touchdown maakte, maar een 40-yard run van Raheem Mostert trok de stand weer gelijk. Beide teams scoorden nog een field goal en in de allerlaatste seconden trapte Justin Tucker vanaf 49 yards de winst voor de Ravens binnen: 20-17.

Ravens - 49ers (Bron: YouTube)

De New England Patriots stonden ook op 10-1 en gingen op bezoek bij de Houston Texans (7-4), maar dat werd niet echt een succes. Aan het einde van het eerste kwart kwam Texans-cornerback Bradley Robey met een interception op een pass van Brady, waarna quarterback Deshaun Watson een 14-yard pass afleverde bij Duke Johnson. Watson gooide in het tweede kwart nog een touchdown pass op Darren Fells (13 yards) en in het derde kwart bediende hij Kenny Stills met een heerlijke worp vanaf 35 yards.

James White deed met een Patriots-touchdown wel iets terug, maar het schoot niet op. Een mooie trick play van de Texans zorgde ervoor dat wide receiver DeAndre Hopkins zowaar een touchdown pass af kon leveren bij Watson, die er voor het eerst zelf één ving in plaats van gooide. Twee touchdowns brachten de Patriots nog even in de buurt (28-22) en met 50 seconden te spelen was er nog hoop, maar running back Brandon Bolden kwam nét tekort om de onside kick te pakken en dus was de wedstrijd gespeeld.