Politie dringend op zoek naar getuigen beschieting Shisha lounge Eindhoven

Afgelopen nacht is er een shisha lounge aan de Stratumsedijk in Eindhoven beschoten. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Vanmiddag wilde de eigenaar zijn zaak openen en kwam toen tot de ontdekking dat er meerdere kogelgaten in het rolluik en het raam zaten. De eigenaar nam direct contact op met de politie. De recherche is ter plaatse voor het doen van onderzoek en kijkt onder andere camerabeelden uit.

Daders
Op de beelden is te zien dat er rond 04.15 uur een scooter met daarop twee personen stopt bij de shisha lounge. Een van de opzittenden schiet vervolgens op de shisha lounge. Deze scooter kwam uit de richting van Stratumseind gereden en ging er na de beschieting weer vandoor richting Stratum. We komen graag meer te weten over deze scooter en deze twee personen.

Getuigen
Een woordvoerder: "Er zijn afgelopen nacht helemaal geen meldingen gedaan bij de politie over deze beschieting. We zijn op zoek naar mensen die ons meer kunnen zeggen over de scooter met daarop die twee personen. Mogelijk heeft u rond het tijdstip van het incident een scooter zien rijden met daarop twee personen of mogelijk beschikt u over camerabeelden die ons in het onderzoek kunnen helpen. Of heeft u toch iets gehoord maar gedacht iemand anders belt wel met de politie." Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.