Roxeanne Hazes in ondergoed op podium

Voordat je het podium op gaat moet je goed nadenken over wat je aan zal trekken, zo ook Roxeanne Hazes. De zangeres stond dit weekend in TivoliVredenbrug voor een optreden en kwam na lang nadenken tot de volgende kledingkeuze: ondergoed en meer niet.

Voor deze opmerkelijke kledingkeuze had Hazes uiteraard een goede uitleg. "Een dag lang heb ik getwijfeld om aan trekken wat ik gisteren op het podium droeg. Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel", aldus Roxeanne bij een filmpje van het optreden zo schrijft Shownieuws. Hazes spiegelt zich hierbij aan idolen als Lizzo, Charli XCX en Lady Gaga. "Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je, je mooi mag voelen, in welke maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wil zijn en dat het goed is om van jezelf te houden. Op mijn manier hoop ik dat weer over te dragen aan anderen."

"Ik geef mezelf elk weekend figuurlijk bloot, door mijn verhaal te verspreiden waar anderen zich in herkennen. Gisteren deed ik dat letterlijk", zo vult Roxeanne aan. "Met als boodschap: In een wereld waar we vandaag de dag in leven is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om daardoor van jezelf te houden. F*CK die maatschappelijke eisen, want ook jij mag er zijn."

"Ik heb mijn buikvet (want f*ck ook het woord ‘curves’) altijd als iets storends gezien. Maar door gisteren, zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden. En dat het ‘ideale’ plaatje voor een groot deel schijn is. Er blijven blijkbaar altijd grote groepen mannen en vrouwen die daar graag een stokje voor steken. Maar ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag (of niet draag)", aldus Hazes die zo haar 'uitleg' besloot.

We kunnen ons voorstellen dat je enorm nieuwsgierig bent geworden dus hier onder volgen de bewegende beelden. Mocht je het Instagram-filmpje niet kunnen zien, klik dan hier.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een dag lang heb ik getwijfeld om aan trekken wat ik gisteren op het podium droeg. Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel. Een dikke SO naar mijn idolen Lizzo, Charli XCX & Lady Gaga. Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je, je mooi mag voelen, in welke maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wil zijn en dat het goed is om van jezelf te houden. Op mijn manier hoop ik dat weer over te dragen aan anderen. Ik geef mezelf elk weekend figuurlijk bloot, door mijn verhaal te verspreiden waar anderen zich in herkennen. Gisteren deed ik dat letterlijk. Met als boodschap: In een wereld waar we vandaag de dag in leven is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om daardoor van jezelf te houden. F*CK die maatschappelijke eisen, want ook jij mag er zijn. Ik heb mijn buikvet (want f*ck ook het woord ‘curves’) altijd als iets storends gezien. Maar door gisteren, zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden. En dat het ‘ideale’ plaatje voor een groot deel schijn is. Er blijven blijkbaar altijd grote groepen mannen en vrouwen die daar graag een stokje voor steken. Maar ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag (of niet draag.) Dus... Nee dankje, ik hoef geen stylist, warmere kleding of meer te bedekken om jou te plezieren. 🤗😍❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op1 Dec 2019 om 4:28 (PST)