NFL: Mooie trick play helpt Bills langs Cowboys op Thanksgiving

Het was donderdag Thanksgiving in de VS en dus stonden er maar liefst drie wedstrijden op het programma in de NFL. De New Orleans Saints wonnen op bezoek bij de Atlanta Falcons met 18-26, nadat een slotoffensief van de Falcons tegen werd gehouden. Door de zege zijn Drew Brees en zijn mannen zeker van de derde opeenvolgende titel in de NFC South.

De Dallas Cowboys kregen bezoek van de Buffalo Bills en scoorden als eerste, maar in het tweede kwart sloegen de Bills terug. Josh Allen bereikte Cole Beasley voor een 25-yard touchdown en twee minuten voor tijd werd zowaar wat geschiedenis geschreven: de bal belandde bij John Brown, die rookie running back Devin Singletary in staat stelde een 28-yard touchdown te scoren en zo de eerste wide receiver ooit werd bij de Bills met een touchdown pass. De ploeg liep uit naar een 7-26 voorsprong en hield uiteindelijk stand: 15-26.

De Detroit Lions ontvingen de Chicago Bears, een onderlinge strijd die al sinds 1930 elk jaar minstens één keer gespeeld wordt, inmiddels voor de 180e keer. Quarterbacks Mitchell Trubisky (Bears) en David Blough (Lions) gooiden beiden twee touchdown passes voor een 17-17 stand na drie kwarten, waarna een pass van Trubisky op David Montgomery met dik twee minuten te gaan voor de beslissing zorgde: 20-24 voor de Bears.

Cowboys - Bills (Bron: YouTube)