NHL: Devils breken Canadiens op Thanksgiving

De ijshockeyers van de New Jersey Devils hebben op bezoek bij de Montreal Canadiens op Thanksgiving - waarop slechts één wedstrijd gespeeld werd - een 4-6 zege geboekt, de zesde opeenvolgende nederlaag voor de Habs.

Blake Coleman bracht de Devils na ruim zeven minuten op voorsprong, maar 22 seconden later trok Brendan Gallagher de stand al gelijk...nog eens 36 seconden later gevolgd door de 1-2 van Travis Zajac. In de tweede periode was Jesperi Kotkaniemi al snel goed voor de 2-2, maar na anderhalve minuut was Miles Wood trefzeker: 2-3.

Nog voor de helft van de periode tekende Joel Armia voor al de derde gelijkmaker, maar weer mocht het niet baten: Jesper Boqvist scoorde ruim twee minuten later. Damon Seversen vergrootte de voosprong in de derde periode en Artturi Lehkonen deed nog wel iets terug, maar nadat hij de score had geopend gooide Coleman de deur een dikke minuut voor tijd ook definitief in het slot.

Canadiens - Devils (Bron: YouTube)