FOK! Wat een weer: regenachtig

Holla!  

In delen van het land viel het weer gisteren nog best mee in tegenstelling tot de verwachtingen. Er kwamen namelijk verspreid over het land toch een paar mooie opklaringen voor. Niet overal. Bij mij bleef het wolkendek de hele dag gesloten, maar er waren dus wel degelijk plekken met wat zon. Ook qua regen was de verwachting niet helemaal juist. Op veel plaatsen bleef het vandaag droog. Er viel wel wat, maar veel was het niet.

Vandaag is het opnieuw op veel plaatsen bewolkt en valt er af en toe regen. Toch sluit ik niet uit dat er ook her en der een opklaring voorkomt. Tegen de avond verlaat de neerslag het land en stroomt er vanuit het noordwesten koelere lucht het land binnen. De wind draait dan van zuidwest naar noordwest.

Dit is de aanzet tot een droge periode met geregeld zon. Het wordt dus wel duidelijk frisser met maxima van 4 tot 6 graden. Mocht er eventuele mist ontstaan, dan is het met 2 graden wel gedaan, maar dat is nog even de vraag. 

Tot van de week!  

Meer weer op FOK!

Regenboog Charged (Foto: Charged)
Regenboog van vorige week nabij Zaandam, maar nu vanaf de andere kant. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.