FOK! Wat een weer: code geel voor verkeersbelemmerende mist!

In het algemeen is er veel bewolking, lokaal is het nevelig of komt er dichte mist voor. De nevel en mist verdwijnen in de loop van de ochtend op de meeste plaatsen. Verder komt op steeds meer plaatsen af en toe de zon te voorschijn. Het blijft droog. Vanavond wordt de bewolking in het westen dikker en daar kan het plaatselijk even licht regenen. In het noordoosten is er vanavond opnieuw kans op mist. De middagtemperatuur wordt 8°C in het noorden tot plaatselijk 11°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit zuid tot zuidoost.

Komende nacht wordt het overal bewolkt en gaat het af en toe regenen of motregenen. Eventuele mist in het noordoosten verdwijnt in de loop van de nacht. De minimumtemperatuur varieert van 3°C in het oosten tot 8°C aan de zuidwestkust. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidoost.

Dinsdag overdag overheerst de bewolking en valt er plaatselijk wat regen. Grote hoeveelheden worden daarbij niet verwacht. De middagtemperatuur komt uit rond 11°C. De wind is zuidelijk en overwegend matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Zondag aan de Oosterschelde, op de achtergrond de kering  (Foto: Scherpschutter)
Zondag aan de Oosterschelde, op de achtergrond de kering (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.