Uitslag VVV - FC Twente

VVV-Venlo heeft in eigen huis drie punten gepakt tegen FC Twente. Onder interim-trainer Jay Driessen won VVV met 2-1 van FC Twente en daarmee komt er een einde aan de reeks van zeven wedstrijden op rij verlies.

Na een goed half uur kwam VVV in eigen huis op voorsprong dankzij Peter van Ooijen. De middenvelder maakte het af na een prima aanval over meerdere schijven. Twee minuten later stond het al 2-0 nadat Elia Soriano binnen kopte. FC Twente deed vijf minuten voor rust terug via Haris Vuckic.

Vroeg in de tweede helft kreeg Twente nog de kans op de gelijkmaker, maar het was vooral Twente-keeper Jeroen Drommel die een grote achterstand wist te voorkomen. Ondanks dat het lang spannend bleef kwam VVV niet meer in de problemen en pakte de drie punten en stijgen naar de zestiende plaats.