FOK! Wat een weer: vriendelijk en iets zachter

Hallo luitjes van FOK!

De laatste dagen glipte het weer grotendeels langs me heen i.v.m griep. Dat krijg je ervan als je met veel mensen optrekt en het is nog eens koud ook. Ik heb in ieder geval wel begrepen dat het in oosten en noorden aardig nevelig en mistig was de laatste dagen. Het liefst vertoef ik nu in warme oorden, want de echte winter moet nog beginnen en de hemel moge mij sparen van al het ijs en sneeuw.

Zover is het gelukkig nog niet, het wordt de komende dagen een stuk zachter. Zeker begin volgende week lopen de thermometers op naar waarden boven de 10 graden. Daar moeten we dan wel bewolking en regen voor in de plaats nemen.

Vandaag zeker niet. Er zijn in eerste instantie wel wolkenvelden, maar in de loop van de ochtend breekt de zon er door en dan staat ons een heel aardige middag te wachten. Ook in het noorden klaart het op. Het wordt zo'n 8 graden, en dat is toch al wat aangenamer. De wind is zuidoostelijk.

Het weekend is ook overwegend droog met soms zon en niet al teveel wind. 

P.s  Als jullie je schoen zetten, pas dan op voor nep-cadeautjes van Malle Pietje.  

Tot ziens!  


Meer weer op FOK!

Zaanstreek met buien (Foto: Charged)
De prachtige Zaanstreek met de achtergrond buien. (Foto:Charged.)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.