Dode en gewonden bij steekincident Heerlen, verdachte opgepakt

Bij een steekincident zondagavond in een woning in Heerlen zijn twee personen gewond geraakt. De verdachte kon meteen in de betreffende woning worden aangehouden. Rond 22.50 uur ontving de politie melding van een steekincident in een woning aan de Dommelstraat. Twee personen bleken gewond te zijn geraakt en worden door de ambulances van de benodigde medische zorg voorzien. De verdachte kon in de woning worden aangehouden.

Aanleiding voor het steekincident wordt mogelijk in de relationele sfeer gezocht. Onderzoek moet daar meer duidelijkheid over verschaffen. Ter plaatse is dan ook technisch en tactisch onderzoek opgestart. Ook de medewerkers van Forensische Opsporing verrichten ter plaatse onderzoek. De omgeving van de woning blijft daardoor voorlopig afgezet.

Update 11:12 uur
De politie meldt dat één van de twee slachtoffers, een 26-jarige man uit Heerlen, in het ziekenhuis is overleden aan zijn verwondingen. Het andere slachtoffer kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. Verder meldt de politie dat de aangehouden verdachte onder beperkende voorwaarden vastzit. 

De politie onderzoekt de zaak verder en houdt daarvoor onder meer een buurtonderzoek.