FOK! Wat een weer: bewolkt, buien en kans op onweer

Vandaag is het wisselend bewolkt en trekken er buien over het land met daarbij vooral in de kustgebieden een kleine kans op onweer en hagel. Later in de middag en in de avond neemt de buiigheid af. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind is zuidwestelijk en matig, in het noordelijk kustgebied aanvankelijk nog krachtig tot hard, 6 tot 7 Bft. Aan de westkust is de wind in de eerst vrij krachtig tot krachtig uit het westen. In de loop van de dag neemt de wind aan zee af naar matig uit en zuidwestelijke richting.

Komende nacht komen er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden voor. Het blijft op de meeste plaatsen droog. In het noorden is er kans op een mistbank. De minimumtemperatuur ligt rond de 3°C. De wind wordt zuidoostelijk, zwak tot matig.

Morgen overdag is het half tot zwaar bewolkt en met name in het zuiden en midden van het land kan soms (lichte) regen vallen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De zuidoostenwind is matig, in de kustgebieden wordt de wind (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

De rijnbrug bij Emmerich in Duitsland
De rijnbrug bij Emmerich in Duitsland

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.