Win kaarten voor de bioscoop met je kids: Frozen II of Buurman & Buurman!

FOK! bestaat 20 jaar. Veel van onze users van het eerste uur hebben inmiddels zelf kinderen. Een middagje in de bioscoop met je kids is natuurlijk hartstikke leuk! Daarom mag FOK! in samenwerking met Kinepolis kaarten weggeven voor het Kids weekend met een vertoning van Frozen 2 of de Kleuterbios met de film Buurman & Buurman experimenteren. 

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. 

Kinepolis nodigt alle (toekomstige) Frozen fans uit om mee te gaan op avontuur op 23 en 24 november. Tijdens het speciale Kids Weekend dat de bioscoop dan organiseert, zijn er verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Frozen-sfeer. In Breda kun je zelfs schaatsen op een 60 m2 grote schaatsbaan (schaatsen inbegrepen)!

Praktische info

  • Wat: Kids Weekend: Frozen 2
  • Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 november
  • Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Speelduur: nnb
  • Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer

 Winacties Kinepolis Kidsbios 1

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Winacties Kinepolis Kleuterbios 1

We geven 1X4 tickets weg voor het Kids weekend met Frozen 2 en 4X4 kaarten voor de Kleuterbios met Buurman & Buurman: Experimenteren. Het enige wat je hoeft te doen is te weten hoeveel jaar FOK! inmiddels bestaat. Geef ook even aan of je mee wilt loten met de kaarten voor Frozen 2 of Buurman & Buurman. Ook moeten we even weten in welke bioscoop van Kinepolis je wilt kijken en voor Frozen 2 moet je ook even aangeven op welke dag (23 of 24 november) en het tijdstip je de film zou willen komen kijken! Je kan meedoen tot en met 9 november! Klik hier om mee te doen!