Verstappen over race in VS: "Er is veel mogelijk"

Na de veelbesproken race van afgelopen weekend in Mexico staat komend weekend alweer de GP van de Verenigde Staten op het programma. De race in Texas is een mijlpaal voor Max Verstappen, hij zal er zijn honderdste Formule 1-wedstrijd rijden en hij kijkt er al naar uit.

"Het is altijd fijn weer in Austin te zijn en het is een gave baan om mijn honderdste Formule 1-race te rijden. Ik geniet van Amerika in het algemeen en helemaal van Texas. Ik geniet van de baan: het is er best hobbelig voor een nieuw circuit en het is een mooie combinatie van ouderwetse bochten, wat het erg lekker maakt om te rijden", zo blikt de Red Bull-coureur vooruit op Verstappen.nl.

"Onze auto zou er hopelijk aardig competitief moeten zijn en we hadden vorig jaar een leuke race toen we vanuit het achterveld naar het podium reden. Er is veel mogelijk op deze baan, want er zijn veel goede inhaalmogelijkheden, wat het interessant maakt in de race. De zesde plaats in Mexico was niet waar we gehoopt hadden te finishen, want de auto was erg snel. Maar het was een goed herstel vanaf P20, na alles wat in het begin van de race gebeurde. Voor ik naar Austin ga, maak ik een tussenstop in Los Angeles voor het Hollywood F1 Festival. Daar kijk ik naar uit en het is altijd mooi om het publiek te vermaken met een paar donuts!" Aldus een Verstappen die er duidelijk veel zin in heeft.