Politie zoekt getuigen ramkraak op juwelier in Maastricht

Bij een juwelier aan de Stationsstraat in Maastricht vond zondagmorgen een ramkraak plaats. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 6.30 uur ramde een auto met daarin enkele personen de pui van de juwelierszaak. De verdachten gingen er na de kraak vervolgens in een andere, donkerkleurige, auto vandoor.

Op de Stationsstraat is technisch en tactisch onderzoek opgestart. Onderzocht wordt of de verdachten daadwerkelijk binnen in de winkel zijn geweest en of ze iets buit gemaakt hebben. Op dit moment is niet bekend om hoeveel verdachten het precies gaat.

Met verschillende eenheden heeft de politie gezocht naar de verdachten, maar ze zijn nog niet aangetroffen. Door de ligging van Maastricht is ook de Belgische politie in kennis gesteld. De ramauto die is achtergebleven wordt onder andere op sporen onderzocht.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via het tipformulier op de website. Daar bestaat ook de mogelijkheid om eventuele camerabeelden met de politie te delen.