Uitslag FC Utrecht - PSV

PSV heeft tegen FC Utrecht een pijnlijke nederlaag geleden. De Eindhovenaren eindigden de wedstrijd met negen man en verloren uiteindelijk met 3-0.

In de eerste helft was er een licht overwicht voor de thuisploeg maar kansen vielen er voor beide ploegen niet te noteren. Vlak na rust was het wel direct raak. Een schot van Van de Streek werd van richting veranderd door Viergever en verdween zo in het doel. PSV ging op jacht naar de gelijkmaker en Malen was daarna tot tweemaal toe vlakbij de gelijkmaker. Toen echter eerst Viergever en daarna ook Hendrix rood kreeg werd dat een kansloze missie. De 2-0 kwam uit een knal van Maher en Klaiber bepaalde de eindstand uiteindelijk op 3-0.

Scheidsrechter Danny Makkelie toont de rode kaar voor PSV-speler Jorrit Hendrix (Pro Shots / Thomas Bakker)