Uitslag FC Twente - Willem II

Willem II heeft de uitwedstrijd bij FC Twente gewonnen. De Tilburgers wonnen na een vroeg doelpunt van de Griek Marios Vrousai na voorbereidend werk van Freek Heerkens.

FC Twente kon de vroege achterstand niet meer goed maken. De thuisploeg creëerde voor rust slechts enkele mogelijkheden en mocht doelman Jeroen Drommel bedanken dat het bij de rust nog maar 0-1 stond voor de Tilburgers.

Na rust werd de thuisploeg wat gevaarlijker maar tot de grote kansen zou dat niet lijden. Willem II was vlakbij de 0-2 nadat Calvin Verdonk zijn eigen paal raakte. In het slot werden de Tilburgers wel terug gedrongen maar kwamen nooit echt in de problemen tegen de ploeg uit Enschede.