Plants vs Zombies zijn klaar voor de strijd

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville is vanaf nu in winkels verkrijgbaar is en digitaal is te downloaden op PlayStation 4, Xbox One en pc via Origin. En dat vieren ze natuurlijk met een launchtrailer.

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville speelt zich af in het grote Neighborville, een gebied waarin een nieuw conflict tussen flora en de ondoden op het punt staat om uit te breken. Het gevecht staat in volle bloei in drie vrij verkenbare regio's waarin spelers een slagveld van het grasveld kunnen maken. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville bevat 20 volledig aanpasbare klassen, zes glorieuze multiplayer-modi en Prettig Park, de nieuwe sociale regio.

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville bevat zes online multiplayer-modi, waaronder de nieuwe en chaotische 4v4 Gevechtsarena in de Lolerdome. Naast terugkerende favorieten zoals de Erwtenschieter, Zonnebloem, Imp en Mech en de Soldaat kunnen spelers nu nóg andere strategieën ontwikkelen dankzij zes nieuwe gezichten, waaronder de vlammen schietende Hapdraak en een nieuwe zombie van weinig woorden en nog minder gedachten, de Jaren 80 Actieheld. Ook nieuw in de opstelling zijn de teamspel-klassen (de Eik en Eikel voor de planten en de Ruimte-cadetten voor de zombies) waarmee jij en maximaal drie andere spelers samen kunnen werken. Alle personages kunnen uit worden gerust met de krankzinnigste aanpassingen tot nu toe.

Spelers kunnen bijkomen in Prettig Park, de nieuwe sociale regio. Hier kan je ontspannen multiplayer-gevechten vanaf verschillende attracties houden of het sociale bord gebruiken om met andere spelers in contact te komen en samen te spelen. Er is ook een schietbaan in Prettig Park waarop je alle uiteenlopende vaardigheden van alle personages kan uitproberen, en er staat een enorme piano waarop je een liedje kan spelen. Tijdens transformerende maandelijkse evenementen, zoals het Gazon der Verdoemenis in oktober, kunnen spelers seizoensgebonden cosmetische voorwerpen en uitdagingen ontgrendelen.

De Standard Edition van Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville bevat het volledige basisspel voor € 39,99. De Deluxe Edition bevat 2 legendarische kostuums voor de Erwtenschieter en de Jaren 80 Actieheld, een exclusieve digitale strip van De strijd om Neighborville en 5 emoji's voor € 49,99. Fans die de Founder's Edition hebben gekocht, een vroege editie van het spel met exclusieve cosmetische beloningen, hoeven niks te missen. Want al hun spelvoortgang wordt vandaag naar de Standard Edition overgedragen. Degenen die de Founder's Edition of de Standard Edition hebben gekocht, kunnen vanaf vandaag voor € 9,99 upgraden naar de digitale Deluxe Edition.