MLB: Homerun Albies niet voldoende voor winst tegen St. Louis Cardinals

St. Louis Cardinals heeft in de stand in de National League Division Series de stand gelijk getrokken. In opnieuw een spannend wedstrijd na tien innings van de Atlanta Braves, waardoor de stand in de serie nu 2-2 is.

Alle wedstrijd in de best-of-five serie tussen de Atlanta Braves en St. Louis Cardinals zijn tot nu spannende wedstrijden geweest en ook afgelopen nacht werd het weer een spannend duel. Cardinals stond na drie innings op een 3-1 voorsprong. In de vijfde inning kwamen de Braves helemaal terug in de wedstrijd en nam zelfs de leiding na two-run homerun van de Nederlander Ozzie Albies, die ook al de eerste run had binnengeslagen voor zijn Braves. De Cardinals vochten voor hun laatste kans en in de achtste inning kwam ze weer op gelijk hoogte om het uiteindelijk in de tiende inning af te maken. Door de winst is een vijfde wedstrijd nodig tussen beide teams.

Ook de andere wedstrijd in de National League Division Series heeft een vijfde wedstrijd nodig. Washington Nationals wonnen overtuigend de vierde wedstrijd tegen de Los Angeles Dodgers. Dat was vooral te danken aan het sterke werpen van Max Scherzer. De 35-jarige werper kreeg in de eerste inning al een homerun tegen, daarna herstelde hij zich goed en kreeg nog maar drie honkslagen tegen. Na zeven innings verliet hij het veld bij een 6-1 stand in het voordeel van de Nationals. Bij ploeg uit Washington waren zowel Anthony Rendon als Ryan Zimmerman goed voor drie RBI's.