FOK! Wat een weer: stevige buien in het vooruitzicht

Vanochtend is het bewolkt en hebben het oosten en zuiden eerst nog te maken met regen en motregen. In het zuidoosten houdt dit nog lang aan. Van het (noord)westen uit breekt de zon geleidelijk door maar kan er lokaal nog steeds een bui voorkomen. In de loop van de avond bereiken stevigere buien het westen en noorden, mogelijk met onweer en (zware) windstoten. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, later op de dag krachtig.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komt er nog een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een matige zuidwestenwind. Langs de kust is de wind westelijk en vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft.

Woensdagochtend is de zon nog af en toe te zien maar verder is er veel bewolking en komen er gedurende de dag buien tot ontwikkeling. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Mooie wolkenformatie
Mooie wolkenformatie (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.