Uitslag Fortuna Sittard - Feyenoord

Feyenoord heeft zijn knappe zege in de Europa League op FC Porto geen vervolg kunnen geven tegen Fortuna Sittard. De Limburgers boekten dankzij een 4-2 overwinning hun eerste overwinning van het seizoen.

In de eerste helft kreeg Fortuna drie kansen en deze gingen er ook allemaal in. Mede doordat de defensie van Feyenoord er soms niet best uit zag konden Ciss, Harries en nogmaals Ciss scoren. Alleen Haps stelde daar namens Feyenoord iets tegenover. Direct na rust kopte Samboi Fortuna zelfs naar een 4-1 voorsprong.

Namens Feyenoorde scoorde Berghuis nog wel de 4-2 maar daar bleef het  bij. Een slotoffensief leverde de Rotterdammers nog wel een paar grote kansen op, gescoord werd er niet meer.