Onderzoek naar overlijden man in Goes

Zaterdagavond 5 oktober werd in de Piet Heinstraat in Goes een overleden man aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld om de omstandigheden rondom het overlijden van de man te achterhalen.

Voorbijgangers zagen de man rond 17:55 uur op straat liggen. Zij hebben tevergeefs getracht de man te reanimeren en alarmeerden de hulpdiensten. De politie startte een onderzoek naar de identiteit en de doodsoorzaak. De identiteit van de man is inmiddels bekend. Het is nog onduidelijk hoe de man is overleden.

Forensische rechercheurs hebben zaterdagavond in de Piet Heinstraat sporenonderzoek gedaan. Getuigen hebben aan agenten verteld dat zij hebben gezien dat de man eerder op de dag in het centrum van Goes mogelijk ruzie heeft gehad. Zaterdagavond is een 25-jarige man uit Goes aangehouden en meegenomen voor verhoor. 

De politie doet nader onderzoek of deze persoon betrokken is geweest bij de dood van de man. Een woordvoerder van de politie: "We zijn specifiek op zoek naar een vrouw die zaterdagmiddag heeft geprobeerd om twee vechtende mannen in het centrum van Goes uit elkaar te halen. Wij komen graag met deze vrouw in contact."

De politie vraagt de bewuste vrouw en mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.