FOK! Wat een weer: ditjes en datjes

Goeiedag!

Voor het actuele weer verwijs ik je graag even terug naar het item van gisteren rond kwart voor 12. Daar staat alles al beschreven over de verwachtingen voor nu en de komende dagen. Dit gebeurde wel in overleg. Normaal gesproken had ik er 'nee' tegen gezegd, omdat dat het weerbericht in de weg zou zitten. Vandaag kwam het mij echter goed uit. Ik heb namelijk nauwelijks tijd gehad om de weerkaarten in te duiken en een mooi praatje te maken.

Wat heb ik vandaag gedaan? De was heb ik gedaan. En alvast wat spullen gepakt, want ik ga er een weekje tussenuit.

Toen kreeg ik visite, dat was ook even heel gezellig. Daarna de was uit de wasmachine gehaald en die hangt nu te drogen. Vervolgens even wat gegeten. Daarna even de stofzuiger er doorheen gehaald en even gedweild. 

Dus jullie merken het, weinig tijd voor een fatsoenlijk weerbericht.

Vanaf nu heb ik even een week vakantie, maar de weersvoorspellingen zijn niet bijster goed helaas. We gaan het zien. Even geen weerberichten voor mij, maar lekker even ontspannen.

Tot volgende week!  


Meer weer op FOK!

Pilotengat (Foto: FOK!)
Een pilotengat boven Zandvoort (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.