MLB: Los Angeles Dodgers en St. Louis Cardinals beginnen met zege in Division Series

Los Angeles Dodgers en St. Louis Cardinals zijn goed begonnen aan de Division Series. Los Angeles Dodgers wonnen thuis op een overtuigende tegen de Washington Nationals. Ook de Cardinals wonnen hun wedstrijd, maar hadden wel veel moeite met de Atlanta Braves.

Los Angeles Dodgers kende in de openingswedstrijd tegen de Washington Nationals in de openingswedstrijd van de Division Series geen probleem. In de eerste inning kwam de thuisploeg al op een 1-0 voorsprong, terwijl de pitcher van de Dodgers Walker Buehler alles onder controle had. Hij kreeg in zes innings maar één honkslag tegen. In het verdere verloop, waar Kenley Jansen niet in actie hoefde te komen, uit naar een 6-0 winst dankzij onder twee homeruns in de achtste inning.

Het duel tussen de Atlanta Braves en St. Louis Cardinals was een stuk spannender. Lange tijd ging het gelijk op tussen de Braves en de Cardinals, maar na zes innings stonden de Braves op een 3-1 voorsprong. Het team van Ozzie Albies gaf de voorsprong in de achtste inning weg en bij het ingaan van de negende inning stond het 3-3. Daarna ging het los in stadion van de Braves. De Cardinals wisten maar liefst vier runs te scoren en de wedstrijd leek binnen. Toch toonde de Braves veerkracht met twee homeruns in de negende inning, maar dichter kwam de thuisploeg niet.

Aankomende nacht komen alle ploegen in de play-offs in actie. Los Angeles Dodgers spelen hun tweede wedstrijd tegen de Washington Nationals, net zoals Atlanta Braves tegen St. Louis Cardinals.

New York Yankees spelen hun eerste wedstrijd tegen Minnesota Twins. Ook Houston Astros speelt hun eerste wedstrijd tegen Tampa Bay Rays in de Division Series.