Jan Roos gaat FvD helpen met mediatraining

Vorig jaar liet Jan Roos ons nog weten geen hoge pet op te hebben van Thierry Baudet en verwachtte hij dat Forum voor Democratie niet meer te redden was. Maar er valt geld te verdienen dus dan is Roos altijd wel te porren voor een klusje, zo we weten na zijn werk voor de tabaksindustrie.

The Post Online ontdekte dat de oud Powned-presentator samen met Joost Eerdmans en Rowan van der Broeck een debat- en mediatraining zal gaan geven aan FvD-statenleden. Voor het sommetje van 1.000 euro krijg je drie bijeenkomsten met deze drie mannen en daarna kunnen de FvD-politici beter beslagen ten strijde trekken.

Wie beter dan Roos om zo'n training te geven. Als voorman van VoorNederland wist hij precies 0 zetels te behalen bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. De succesvollere Baudet werd vorig jaar door 'mediatrainer' nog flink gefileerd in een column. "Thierry Baudets semi-filosofische gereutel, zijn immer elitaire gewauwel, zijn neerkijken op het gewone volk, maakt hem precies waar Nederland genoeg van heeft", zo schreef Roos destijds. "Bij Baudet draait het allemaal maar om een ding: Baudet", zo vulde hij nog eens aan op dedagelijksestandaard.nl.

Maar met de hulp van Jan Roos zal het vast goed komen met het Forum voor Democratie.

Jan Roos gaat FvD helpen met mediatraining (Pro Shots / Koen Laureij)
Jan Roos gaat FvD helpen met mediatraining (Pro Shots / Koen Laureij)