Drones slopen in Ghost Recon Breakpoint

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc, al kunnen spelers die de Gold Edition, Ultimate Edition of Wolves Collector Edition hebben gepre-orderd, al met de game aan de slag. Een launchtrailer kon dan ook niet uitblijven.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter die zich afspeelt in een vijandige open wereld. De complete game is te spelen in solo of coöp tot vier spelers. Het speelveld is Auroa, een eilandgroep waar de meest ontwikkelde technologieën gemaakt worden. Auroa, thuisland van drone-gigant Skell Technology, is nu in verkeerde handen gevallen en al het contact met de buitenwereld is verloren.

De Wolves, een groep ex-militairen hebben de macht over het eiland genomen. De afvallige Ghost eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walkers mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken. Opgejaagd en zonder support komen Nomad en de Ghosts terecht in een intens militair gevecht.