PlayStation Now in prijs verlaagd

Na de recente uitbreiding van PlayStation Now naar 19 landen wereldwijd kondigde Sony Interactive Entertainment aan dat de abonnementsservice voor cloudgaming wordt aangeboden tegen lagere prijzen en wordt uitgebreid met meer nieuwe AAA-titels.

PlayStation Now-abonnementen zijn nu verkrijgbaar voor € 9,99 per maand, € 24,99 per kwartaal of € 59,99 per jaar en er worden exclusieve, tijdelijke titels toegevoegd aan de meer dan 600 games die op de service beschikbaar zijn. Huidige gebruikers zien deze prijswijziging terug op hun volgende betaalmoment.

God of War, Grand Theft Auto V, inFAMOUS Second Son en Uncharted 4: A Thief's End zijn beschikbaar van 1 oktober 2019 tot 2 januari 2020. Elke maand wordt er een nieuwe selectie exclusieve games aan de service toegevoegd die gedurende een beperkte periode beschikbaar zijn.

"Na de uitbreiding van PlayStation Now eerder dit jaar hebben we meer dan 70% van onze PS4-gebruikers wereldwijd bereikt. Dit is dus het ideale moment om de service te vernieuwen met een aantrekkelijkere prijs en een sterker contentaanbod", aldus Jim Ryan, president en CEO van Sony Interactive Entertainment. "Sinds de lancering van PlayStation Now in 2014 hebben we een schat aan kennis opgedaan over gamen in de cloud. In combinatie met onze 25 jaar ervaring in de game-industrie en de sterke samenwerkingsverbanden die we met uitgevers hebben opgebouwd, kunnen wij op dit gebied voorop blijven lopen en innoveren terwijl de game-industrie zich verder ontwikkelt."