FOK! Wat een weer: Af en toe zon maar ook enkele buien

Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door een enkele bui. In de loop van de middag komen er van het noorden uit meer buien, mogelijk met onweer en hagel. In het noordwestelijk kustgebied kunnen bij de buien ook (zware) windstoten voor komen. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar noordwest, is matig tot vrij krachtig en aan de kust krachtig, later af en toe hard.

In de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt met enkele buien, de meest actieve buien komen in het noordelijk kustgebied voor. De minimumtemperatuur ligt tussen de 10°C aan zee en 4°C verder landinwaarts. De wind is westelijk en matig, aan zee en in het Waddengebied noordwestelijk en vrij krachtig, aanvankelijk krachtig.

Donderdag overdag is het wisselend bewolkt en komen er nog enkele buien voor, maar in de middag wordt het van het zuidwesten uit droog. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is west tot noordwest en matig, aan de kust in de ochtend eerst vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Het is herfst, dus paddestoelen
Het is herfst, dus paddestoelen

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.