FOK! Wat een weer: herfstbuien: lekker hoor!

Hallo!

De herfst is deze week begonnen en het weer doet daar goed aan mee. Er zijn plaatselijk al best wel grote hoeveelheden regen gevallen en de komende dagen is dat niet veel anders. Al lijkt het erop dat de meeste neerslag in het noordwesten valt, en dat het in het zuidoosten allemaal wat minder is. 

Gisteren zagen we ook een aantal buien boven het land. Deze waren overdag, maar in de avond veranderde dat, de buien werden actief en om sommige plaatsen viel veel regen.

Vanochtend valt er slechts een enkele bui. De zon schijnt geregeld, en dan ziet het er toch wel wat vriendelijker uit dan de afgelopen dagen, In de middag passeert er een occlussie en daardoor trekt er in de middag een gebied met buien van west naar oost over ons land. Mogelijk met een klap onweer erbij. Het waait hard uit het zuidwesten. In de loop van de middag klaart het dan weer een beetje op. De maxima liggen rond de 18 graden.

Zondag lijkt een dag te worden met veel wind en regen. Vanavond meer daarover!

Ik hou hier wel van van dit wisselende weer! 

Fijn weekend!  


Meer weer op FOK!

Regenboog in Bergen Op Zoom (Foto: Maily)
maily zag vanmorgen deze fraaie regenboog in Bergen Op Zoom. (Foto: maily)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.