Drietal takelt man toe bij overval, vertrekt zonder buit

Een verzwikte enkel, geschaafde knieën en een gebroken kaak. Een 30-jarige man uit Capelle aan den IJssel werd vrijdagavond 20 september flink toegetakeld door drie mannen die hem wilden beroven. De drie gingen er zonder buit vandoor. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer werd om 21:00 uur ’s avonds bij het Beatrijs Erf in Capelle aan den IJssel net voorbij het fietspad Kapellekensbaan belaagd door de drie. De mannen benaderden hem van drie kanten, waardoor het slachtoffer geen kant op kon. Er werd aan zijn spullen getrokken en een van de mannen gaf hem een harde klap in zijn gezicht. Hierdoor viel het slachtoffer op de grond en raakte hij even buiten westen. Eenmaal bijgekomen waren de mannen verdwenen en seinde hij de politie in.

Het slachtoffer heeft gezien dat de daders in het zwart gekleed waren en alle drie een capuchon op hadden. De mannen worden rond de 20/21 geschat, met een lengte van ongeveer 1.75/1.80 m tot 1.90 m en hebben alle drie een stevig postuur. Een van de daders heeft een donkere huidskleur, de andere twee mannen heeft het slachtoffer niet goed kunnen zien.

De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht zich te melden via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaaad Anoniem.