Volgende week open bčta Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft laat weten dar de open bèta van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint van 26 tot en met 29 september gratis te spelen is op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Daarnaast is Lil’ Wayne in de nieuwe live action trailer die geregisseerd is door David Leitch (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Deadpool 2).

Spelers pre-loaden de open bèta al op 24 september vanaf 12:00 uur op Xbox One, PlayStation 4 en pc via Uplay. Op de Epic Games Store (PC) is de pre-load op 24 september vanaf 17:00 uur beschikbaar., die te zien is via .

De Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint open bèta bevat de volgende exclusieve nieuwe content ten opzichte van de eerdere gesloten bèta:

  • Drie extra hoofdverhaalmissies.
  • Twee extra gebieden, genaamd New Argyll en Infinity.
  • Vier extra dagelijkse missies, waardoor spelers nu dagelijks toegang hebben tot 12 Faction Missions

Dan is er nog Ghost War, de competitieve 4v4 PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. De vier maps die beschikbaar zijn in de open bèta zijn PMC Camp, Port, Cold War Bunker en Harbor. De modus die tijdens de open bèta speelbaar is, Elimination, is een team deathmatch waarbij spelers op de tegenstanders jagen en deze moeten elimineren. Elimination introduceert ook een krimpende gevechtszone in de laatste fase van een ronde, waardoor spelers gedwongen worden de strijd met elkaar aan te gaan.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint komt 4 oktober uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Later komt de game nog naar Google Stadia.