LEGO dino's vanaf vandaag ook op Nintendo Switch

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft aangekondigd dat LEGO Jurassic World nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Het spel ondersteunt ook de handheld-modus en kan worden gespeeld op de Nintendo Switch Lite.

LEGO Jurassic World is eerder in 2015 uitgekomen. Het spel beslaat meer dan twintig jaar van de epische Jurassic World-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment. De videogame laat bekende scènes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World in LEGO-vorm zien, met de kenmerkende LEGO-humor van TT Games.

Spelers kruipen in de huid van heldhaftige filmpersonages, zoals Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady en vele andere in de 20 verhaallevels waarin ze kostbaar barnsteen met dinosaurus-DNA moeten verzamelen. Spelersgebruiken het verzamelde DNA om compleet nieuwe dinosaurussen te creëren en met de dino-aanpasser kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden te mengen of te combineren. Bovendien kunnen ze in de reusachtige voetsporen van de LEGO-dinosaurussen treden en het spel zelf als dinosaurus spelen.

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch bevat de volgende eerder uitgebrachte DLC-pakketten:

  • Jurassic World DLC-pakket: Biedt toegang tot zes nieuwe personages, twee nieuwe voertuigen, de JURASSIC Response Unit, de JURASSIC WORLD Shuttle en meer.
  • Jurassic Park-trilogiepakket nr. 1: Biedt toegang tot drie personages: Dino Handler, Eric Kirby en Paul Kirby en een nieuw voertuig: het Animal Control-voertuig.
  • Jurassic Park-trilogiepakket nr. 2: Biedt toegang tot drie personages en een voertuig: Jurassic Park-helikopterpiloot, Lex en Tim Murphy en Dr. Ian Malcolms cabriolet.