Bigben kondigt de Nacon Revolution Pro Controller 3 voor PS4 aan

Bigben Interactive kondigt de komst aan van de Revolution Pro Controller 3. Deze bedrade controller onder het Nacon-merk is ontworpen voor esports op PlayStation 4.

De Revolution Pro Controller 3 beschikt over een 3 meter lange, afneembare kabel en het Revolution-ergonomische design, inclusief een asymmetrische lay-out van de sticks, vergrote actieknoppen, schouderknoppen en triggers, en twee gewichtscompartimenten voor comfort. De controller geleverd met software voor pc en Mac voor de creatie van op maat gemaakte gameprofielen: volledige button mapping, gevoeligheid van sticks en triggers, vibratiemotoren en nog veel meer.

"Met deze nieuwe Revolution-controller neemt Bacon een significante uitdaging aan: om de meest uitgebreide reeks officieel gelicenseerde controllers aan te bieden die momenteel op de markt beschikbaar is", verklaart Yannick Allaert, hoofd ontwikkeling bij Nacon. "Het vertrouwen dat Sony Interactive Entertainment in ons blijft stellen is een grote eer en maakt het voor ons mogelijk om te blijven voorzien in de behoeftes van competitieve gamers op PS4."

De Revolution Pro Controller 3 komt in oktober 2019 beschikbaar met een adviesprijs van 109,99 euro.

Nacon Revolution Pro Controller 3 (Foto: Bigben Interactive)