NFL: Buccaneers houden Panthers en Newton in bedwang

De Tampa Bay Buccaneers hebben hun eerste overwinning van het nieuwe jaar in de NFL te pakken. Op bezoek bij de Carolina Panthers van quarterback Cam Newton wist coach Bruce Arians zijn ploeg voor het eerst naar een zege te leiden.

In het eerste kwart bleef het bij een field goal voor beide teams, waarna Joey Slye de Panthers in het tweede kwart vanaf 37 yard op voorsprong trapte. Chris Godwin werd een dikke minuut voor rust bereikt door Buccaneers-quarterback Jameis Winston en tekende zo voor de voorsprong.

Dankzij indrukwekkende field goals van Slye, die van 54 en 51 yards raak trapte, kwamen de Panthers weer langszij, maar Peyton Barber brak ineens door de verdediging en zette de Buccaneers weer op voorsprong. Diezelfde Barber werd in het vierde kwart in de endzone neergehaald door Luke Kuechly voor een safety, maar Tampa Bay hield in de slotminuten op de goal line knap stand en won met 14-20.

Panthers - Buccaneers (Bron: YouTube)