Politie zoekt vermiste tieners Hamilton en Sharon

De politie is op zoek naar de tieners Hamilton (14) uit Lekkerkerk en Sharon (16) uit Gouda. Het tweetal is op 11 september samen weggelopen. Hamilton heeft zeer kort haar en een donkere huidskleur. Hij draagt een blauwe jas van Eilersee met capuchon en een blauwe joggingbroek van het merk Nike. Hij heeft geen telefoon, ID kaart of bankpas bij zich en mogelijk maar 10 euro cash op zak. Hij is vertrokken op een donkergrijze herenfiets van het merk  Rockmachine.

Sharon draagt een groene coatjas met capuchon met bontkraag tot over haar billen. Vermoedelijk heeft ze groene schoenen en een rood/bruin gevlekte camouflagebroek aan. Sharon heeft zwart kroeshaar in een grote knot boven op haar hoofd. Ook zij heeft geen telefoon, ID kaart, bankpas of geld mee. Zij is vertrokken op de fiets: Cortina + voorrek, bouwjaar 2017, heel licht grijs / blauw van kleur.

De politie vraagt mensen met tips over de verblijfplaats van de twee contact op te nemen via 0800-6070 of het tipformulier op de website in te vullen.