Apple onthult Apple Watch Series 5

Apple heeft vandaag de Apple Watch Series 5 aangekondigd met het Always-on Retina-display dat altijd aan staat, zodat je de tijd en andere belangrijke informatie kunt zien zonder dat je op het display hoeft te tikken of je pols hoeft op te tillen.

Met de nieuwe locatievoorzieningen, zoals een ingebouwd kompas en de actuele hoogte, kun je beter navigeren. Via Internationale noodoproep1 kun je direct vanaf je Apple Watch de hulpdiensten bellen in meer dan 150 landen, zonder dat je hiervoor een iPhone nodig hebt. Apple Watch Series 5 is verkrijgbaar in verschillende materialen: aluminium, roestvrij staal, keramiek en titanium. In combinatie met watchOS 6 krijg je de inzichten die je nodig hebt om gezond en fit te blijven met nieuwe features als de Cyclus bijhouden-app, de Geluid-app en Activiteit-trends. Door een combinatie van energiezuinige hardware en slimme software gaat de batterij van Apple Watch Series 5 tot maximaal 18 uur mee.

Apple Watch Series 5 kan vanaf vandaag worden besteld. Apple Watch Series 5 (GPS) is verkrijgbaar vanaf €449 en Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) is verkrijgbaar vanaf €549. Deze zijn vanaf vrijdag 20 september in de Apple Store verkrijgbaar.