FOK! Wat een weer: droger

De dag begint met mist(banken), vooral in het oosten. Deze lossen in de eerste helft van de ochtend weer op. Langs de westkust komen enkele buien voor. Verder zijn er perioden met zon en op veel plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De westelijke wind is zwak tot matig.

In de nacht naar dinsdag is er weinig bewolking en plaatselijk ontstaan weer mistbanken. De minima liggen tussen 10°C in het noordelijk kustgebied en plaatselijk 4°C landinwaarts. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdag overdag zijn er flinke zonnige perioden en blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noorden is er wat meer bewolking en kan een enkele bui tot ontwikkeling komen. De maxima lopen uiteen van 17°C in het noorden tot 20°C in het zuiden. De wind is zwak, in het noordelijk kustgebied matig, later mogelijk vrij krachtig uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

De Maiblümenfels bij Lemberg in Duitsland
De Maiblümenfels bij Lemberg in Duitsland

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.