Tetris 99 krijgt Invictus-modus

De digitale versie van Tetris 99 krijgt een update met de spelstand Invictus. Spelers kunnen deze spelstand pas spelen als ze de Tetris Maximus-status hebben bereikt, wat betekent dat ze minimaal één keer op de eerste plaats moeten zijn geëindigd in de traditionele onlinestand van Tetris 99.

Naast de Invictus-stand worden er dagelijkse missies toegevoegd aan Tetris 99. Om deze missies te spelen hoeven spelers geen speciale status te bereiken. Door missies te voltooien kunnen spelers tickets in de game verdienen, die ze voor allerlei nieuwe thema’s kunnen inwisselen. Bovendien worden er nieuwe spelerspictogrammen toegevoegd, zodat spelers kunnen pronken met hun prestaties. Voor degenen die de Big Block DLC hebben gekocht, is er zelfs nog meer content onderweg. Geef een Joy-Con aan een vriend om het in het duogevecht tegen elkaar en de CPU op te nemen, of speel lokaal draadloos tegen je vrienden in de lokale arena.

De update naar versie 2.0 en de nieuwe betaalde DLC voor Tetris 99 worden later vandaag uitgebracht. Daarnaast wordt er op 20 september een gamecardversie van Tetris 99 uitgebracht. Deze bevat alle Big Block DLC en een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden.

Tetris 99 - Invictus
Tetris 99 - Invictus