Ryu Hayabusa vecht mee in Warriors Orochi 4 Ultimate

Koei Tecmo Europe en Omega Force kondigden al eerder Warriors Orochi 4 Ultimate aan. Nu laat de uitgever weten dat Rya Hayabusa uit de Ninja Gaiden-serie een nieuwe speelbaar personage is.

Warriors Orochi 4 Ultimate bevat personages uit Dynasty Warriors, Samurai Warriors en de goden uit de oude geschiedenis die zich verenigen in een strijd tegen vijanden terwijl ze het antwoord zoeken op hun samenkomst in deze mysterieuze nieuwe wereld. Er komen zeven nieuwe speelbare personages bij zodat het aantal van Warriors Orochi 4 stijgt van 170 tot 177. Nieuwe personages zijn onder andere Joan of Arc, de heldin van Frankrijk en redder van Orléans die werd geprezen voor haar sterke gevoel van rechtvaardigheid en vriendelijkheid, en de godin Gaia, Moeder Aarde, die in het begin van de tijd talloze landen creëerde en nu probeert onze helden te verenigen in een poging om de wereld te redden.

Daarnaast zullen er ook nieuwe verhaallijnen worden verkend in Warriors Orochi 4 Ultimate. Wat heeft Zeus ertoe gebracht om de anti-Odin-coalitie te vormen? Wat gebeurde er met de officieren die werden uitgezonden om de vijandelijke troepen te onderzoeken? Er is een nieuwe True Ending voor de saga met de goden. Er zijn nieuwe gamemodi, waaronder de multi-layered maps van de Infinity Modus en de nieuwe magische vaardigheden en Sacred Treasures.

Warriors Orochi 4 Ultimate komt uit op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en digitaal voor pc via Steam. De nieuwe game komt in februari 2020 uit als een standalone titel voor degene die de game nog niet hebben of als een speciale Upgrade Pack voor degene die de voorgaande game al in hun bezit hebben.