Meer ingame te verdienen in MyTeam modus van NBA 2K20

2K Games heeft een erg uitgebreide uitleg van MyTeam in NBA 2K20 op Facebook gezet. De verkorte samenvatting: bepaalde kaarten hebben evoluties en er zijn veel meer mogelijkheden om spelerskaarten te verdienen.

Evolutiekaarten zijn speciale kaarten waarmee je zowel ratings en badges als de gem color kunt verhogen door spel- en / of carrièredoelen te bereiken met de gegeven kaart in je deck. Sommige kaarten kunnen zelfs meerdere gem tiers verhoogd worden. In een overzichtsmenu voor Evolutiekaarten kun je zien hoe ver je bent in het evolueren van de specifieke kaarten. Omer aan te wennen krijg je meteen een Evolutiekaart als je begint met spelen van MyTeam.

Daily logins leveren dit keer veel meer op. Elke dag dat je in de week inlogt krijg je een bonus. Dat kunnen MTP Tokens, Packs en bv de eerste week Steve Nash als gem color Amethyst zijn. Voor hem moet je wel alle zeven dagen hebben ingelogd. Als je vaak genoeg inlogt door het jaar heen wordt je in een betere tier gezet waardoor de dagelijkse bonussen nog beter worden. Er zijn nog andere manieren om bonussen te krijgen, ook zal 2K Games codes weg geven op social media om bonussen te krijgen.

De singleplayer MyTeam-modus Triple Threat levert ook meer kaarten en andere prijzen op. Je krijgt de kans om aan een jackpot mee te doen als je wint. Heb je daar twee of meer dezelfde gem Colors, dan krijg je prijzen. De eerste winst in deze modus levert je sowieso al een pack op met een high-end Free Agent speler. Win je twee en drie wedstrijden dan krijg je een token. Er zijn wat mijlpalen die nog extra goede prijzen opleveren zoals Desmond Mason bij honderd gewonnen wedstrijden of de erg sterke Dominique Wilkins als je duizend keer gewonnen hebt.

De auction house is in de Nederlandse versie eruit gehaald, de rest van de wereld kan nog handelen in kaarten om ingame te verdienen aan bijvoorbeeld dubbel verkregen spelers.

NBA 2K20 komt 6 september uit op PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.