Puntverlies Real Madrid, Cillessen stopt penalty

Real Madrid heeft in de tweede speelronde van LaLiga al punten verloren. Thuis tegen Real Valladolid kwam de ploeg niet verder dan 1-1, ondanks veel kansen. Karim Benzema tekende in de slotfase met zijn 150e goal in de Spaanse competitie voor de 1-0, maar Sergi Guardiola trok de stand nog gelijk en dus eindigde het in 1-1.

Jasper Cillessen kwam met zijn nieuwe club Valencia in actie, maar ging op bezoek bij Celta de Vigo wel onderuit. Na een kwartier tekende Gabriel Fernandez voor de openingstreffer, wat ook gelijk al de enige goal bleek: Denis Suarez mocht in blessuretijd vanaf elf meter anleggen, maar Cillessen stopte de penalty.

Getafe en Athletic de Bilbao bleven na een veelbelovend begin - de goals vielen na zes en twaalf minuten - op 1-1 steken, Osasuna en Eibar scoorden zelfs helemaal niet.